top of page

Service

Service, inspektion och reparation

"Vi servicepartner att räkna med"

En bra servicepartner kan vara skillnaden mellan att kunna leverera sina varor i tid eller att istället få kostsamma leveransförseningar. En bra servicepartner ser också till att minimera stilleståndskostnader och att ge största möjliga "Pay back" på kundens truckinvestering.

 

När ni ingår ett serviceavtal med oss får ni service och inspektioner enligt lagstadgad intervall och när ni helst önskar.

Vi täcker upp hela Örebro- och Västmanlands län med service i egen regi till konkurrenskraftiga priser. För våra långväga kunder, ingår vi i ett rikstäckande nät av servicepartners, vilket bibehåller en mycket hög servicenivå.

Alla truckar som vi utför någon form av arbete på loggas digitalt i vårt serviceorder-system. Oavsett vilken tekniker som varit ute på tidigare jobb, så kan nästkommande tekniker enkelt gå in i systemet och se status för aktuell truck. Vi tar också enkelt fram statistik för service och underhållskostnader för respektive truck. Alla delar registreras även i systemet, vilket medför att vi alltid har med oss rätt delar när vi kommer ut till kund.

Med oss som servicepartner, minimerar ni stilleståndskostnader och ökar er maskins livslängd.

bottom of page