top of page

SERVICE.

MINIMERA ERA STILLESTÅNDSKOSTNADER OCH ÖKA ER MASKINS LIVSLÄNGD

DIN SERVICEPARTNER

SERVICE
INSPEKTION
REPARATION

En bra servicepartner kan vara skillnaden mellan att kunna leverera sina varor i tid eller få kostsamma leveransförseningar. En bra servicepartner ser också till att minimera stilleståndskostnader och ge största möjliga "Pay Back" på kundens truckinvestering.

 

När ni ingår ett serviceavtal med oss får ni service och inspektioner enligt lagstadgad intervall och när ni behöver det.

Vi täcker upp hela Örebro län och Västmanland med service i egen regi till konkurrentkraftiga priser. För våra kunder i som är längre bort så ingår vi i ett rikstäckande nät av servicepartners.

Alla truckar som vi utför någon form av arbete på loggas digitalt i vårt serviceordersystem. Oavsett vilken tekniker som varit ute på tidigare jobb, så kan nästkommande tekniker enkelt gå in i systemet och se statusen för aktuell truck. Vi kan enkelt ta fram statistik för service och underhållskostnader för respektive truck, och alla delar registreras i systemet så vi har med oss rätt delar när vi kommer ut, och som Hyster-dealer så är det självklart orginaldelar som gäller.

bottom of page