top of page
logo-CESAB_edited.png

Eldrivna staplare

CESABS eldrivna staplare är designade för applikationer med låg till hög intensitet där manövrerbarhet, tillförlitlighet och säkerhet är nyckelkrav. CESABS sortiment av eldrivna staplare passar en mängd olika applikationer, såsom industri, lager och butiker.

Skärmavbild 2024-07-08 kl. 13.48.46.png

S010i

Mekanisera din materialhantering!

Ta det första steget mot mekanisering av din verksamhet med CESAB S010i eldrivna staplare. Manuell hantering är den största orsaken till muskelrelaterade skador på arbetsplatsen, dessa typer av skador står för mer än en tredjedel av alla arbetsrelaterade sjukdomar.
 

Med S010i fyller CESAB gapet mellan manuella eller semi-manuella staplare och de dyrare eldrivna staplarna. Exceptionellt kompakt, erbjuder CESAB S010i bättre ergonomi och snabbare pallhantering till ett mycket överkomligt pris. Li-ion-batteriet med den inbyggda laddaren säkerställer maximal tillgänglighet då trucken kan laddas i vilket eluttag som helst.

S200

Kompakta eldrivna stapeltruckar

CESAB S200-serien av eldrivna stapeltruckar har designats för medelintensiva applikationer; mycket enkla och säkra att använda. Det fempunktschassi designen säkerställer perfekt stabilitet och kontroll även på ramper och ojämna golv. Den centralt placerade styrarmen och den lilla svängradien gör manövrering i båda riktningarna enkel.

Skärmavbild 2024-07-08 kl. 13.51.24.png
Skärmavbild 2024-07-08 kl. 13.58.01.png

S300

Mångsidiga eldrivna staplare

CESAB S300-serien kombinerar hög kapacitet med utmärkt manövrerbarhet och maximal produktivitet. Med körhastigheter upp till 10 km/h, sin branschledande svängradie och den fällbara förarplattformen är den den perfekta lösningen för din materialhantering.

bottom of page