top of page
logo-CESAB_edited.png

Skjutstativtruckar

CESAB är stolta över att introducera en serie avancerade skjutstativtruckar som är intelligent designade för att leverera maximal produktivitet, exceptionella köregenskaper och säkerhet till din materialhanteringsverksamhet.

r-100.jpg

R100

Smart och effektiv

CESAB R100 är den lättanvända och effektiva trucken för grundläggande applikationer. R200 erbjuder de nödvändiga funktionerna för skjutstativtruckar och är mycket produktiv med sin maximala lyfthöjd på 8,5 meter.

Designad för enkel och precis kontroll, hanteras godset smidigt och exakt vilket resulterar i höga prestandanivåer.

Föraren har det bekvämt med de enkla och logiska fingertoppskontrollerna placerade på den ergonomiska konsolen med integrerat handledsstöd. Den elektriska styrningen möjliggör ansträngningslös, säker och precis manövrering.

Den fullt justerbara förarhytten erbjuder till och med en justerbar fotplatta för att säkerställa att varje förare hittar sin mest bekväma körposition. Den låga och öppna fotstegen gör det enkelt att ta sig in och ut ur trucken. Pedallayouten är identisk med en bil, så ingen anpassning är nödvändig.

Form följer funktion - CESAB R100 är en praktisk och lättanvänd skjutstativtruck som är designad för att leverera hög manövrerbarhet, tillförlitlighet och säkerhet i materialhanteringsoperationer.

R200

Kompakt designade skjutstativtruckar

CESAB R200 är en kompakt och flexibel skjutstativtruck. Med sitt smalt designade chassi är den idealisk för stapling i trånga och begränsade utrymmen. R200 erbjuder höga kör- och lyfthastigheter i kombination med optimal komfort för föraren.

cesabr200-web.jpg
Skärmavbild 2024-07-08 kl. 14.14.51.png

R300

Högintensiva skjutstativtruckar

CESAB är den högpresterande trucken med exceptionella och unika egenskaper för höghastighetsoperationer som kräver maximal produktivitet. Säkerhet, både för föraren och lasten, samt komfort kompromissas inte!

bottom of page