top of page
logo-CESAB_edited.png

Eldrivna låglyftare

Oavsett vilken marknad du verkar på, från detaljhandel till grossist, tillverkning till distribution, har du ett utbud av alternativ med CESAB:s eldrivna låglyftare. Kapaciteterna varierar från 1,3 till 2,5 ton och ett urval av konfigurationer låter dig anpassa truckarna precis efter dina specifika behov.

p013igreybackground.jpg

P013i

P013i täpper till gapet

Genom lanseringen av P013i erbjuder CESAB en ekonomisk lösning för att mekanisera grundläggande materialhantering. Manuell hantering är den största orsaken till muskulära skador på arbetsplatsen, dessa typer av skador står för mer än 1/3 av alla arbetsrelaterade sjukdomar.

 

Med P013i täpper CESAB till gapet mellan handpalltruckarna och de dyrare eldrivna låglyftarna.

P113

Kompakt och smidig eldriven låglyftare

CESAB P113 eldrivna låglyftare är lätt och kompakt. Med en vikt på endast 255 kg inklusive dess batteri och byggd på en kompakt chassi. Palltrucken är idealisk för användning i trånga utrymmen såsom detaljhandelsbutiker och leveransfordon.

p-100.jpg
p-200.jpg

P200

Eldriven låglyftare

CESAB P200-serien passar alla typer av lättare till medeltunga tillämpningar, såsom horisontell transport, lastning/lossning och orderplockning. Truckarna är enkla att använda med den ergonomiska handtagsspaken med fingertoppskontroller, och den standardiserade "Creep Speed"-funktionen för manövrering i trånga utrymmen. Med CESAB Powerdrive garanteras utmärkt truckprestanda och effektivitet.

P216i

Den nya Li-ion-designade eldrivna låglyftaren

Med denna P216i-låglyftare, som uteslutande är utformad kring vår modulära Li-ion-koncept, lägger CESAB till en ny modell med unika funktioner till den beprövade serien CESAB P200 drivna palltruckar.

 

Med samma enastående kvalitet och prestanda är den nya CESAB P216i kortare, lägre och lättare och har alla fördelar med Li-ion: inget batteribyte, inget separat laddningsområde behövs, underhållsfritt batteri osv. CESAB P216i är den perfekta lösningen för kunder som behöver en kompakt truck för att arbeta i trånga eller viktbegränsade områden eller behöver en truck tillgänglig dygnet runt.

p216igreybackground.jpg
p-300.jpg

P300

Kompakt eldriven låglyftare

CESAB P300 är perfekt för längre avstånd och mer krävande materialhanteringsapplikationer. Truckarna kombinerar höga lastkapaciteter med ledande kompakthet, optimal stabilitet och ökad säkerhet för föraren och lasten.

 

Tack vare deras svängradie för ökad manövrerbarhet och hög hastighet är dessa truckar extremt produktiva. Den fällbara plattformen, en-touch-fällbara grindar och justerbar styrarm gör denna truck lätt att köra, medan funktionen för optimerad truckprestanda och CESAB Powerdrive erbjuder säkerhet och stabilitet.

bottom of page